Dječjem vrtiću Ivanić- Grad uručena plaketa za najljepši vrtić u Hrvatskoj

Dječjem vrtiću Ivanić- Grad jedanas uručena plaketa za najljepši dječji vrtić u Hrvatskoj po izboru portala Gradonačelnik.hr.

U konkurenciji 52 vrtića iz 31-og grada i 20 općina iz čitave Hrvatske Dječji vrtić iz Ivanić- Grada je dobio najviše glasova u kategoriji srednjih gradova.

Tijekom osam dana skupljeno je skoro 40.000 Facebook glasova, a Ivanić je pobijedio ispred dječjih vrtića iz Đakova i Sinja.

Gradonačelnik.hr i ove godine je izbor organizirao u suradnji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Cilj ovog izbora je promicanje i poticanje stručnosti, zalaganja i angažmana vrtića i njihove proaktivnosti u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude svojoj djeci ali i roditeljima, te samim time i poticanje pozitivne konkurencije u smislu daljnjeg podizanja kvalitete usluge.

Dodajmo i kako je održan izbor za najbolji vrtić u Hrvatskoj, a po ocjenama stručnog žirija Dječji vrtić Ivanić- Grad plasirao se na visoko četvrto mjesto.

Priznanje je ravnateljici Dječjeg vrtića Ivanić- Grad Marini Čalušić i gradonačelniku Javoru Bojanu Lešu uručio direktor projekta Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović.

Ravnateljica Marina Čalušić se posebno zahvalila svojim djelatnicima i odgojiteljicama na trudu i provedenim projektima bez kojih ne bi bilo ni priznanja od strane ministarstva i građana, dok je gradonačelnik najavio nova ulaganja u vrtićke kapacitete, odnosno dva nova objekta u Ivanić- Gradu i Graberju Ivaničkom koima bi trebali zadovoljiti sve zahtjeve za upis u Dječji vrtić Ivanić- Grad.

 

/skl

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić