U Ščapovcu otvoren područni objekt Dječjeg vrtića Proljeće

U naselju Ščapovec je jučer službeno otvoren područni objekt Dječjeg vrtića Proljeće Kloštar Ivanić u nazočnosti općinskog načelnika Željka Filipovića, vijećnika i djelatnika Općine, ravnateljice Vrtića Grozdane Jakovljević i zaposlenika vrtića, predstavnika izvođača radova, svećenika koji je blagoslovio objekt i predsjednice mjesnog odbora Ščapovec Mateje Malec.
Sada u tom novouređenom prostoru boravi jedna mješovita jaslička skupina djece u dobi od 1 do 3 godine.

Investicija je vrijedna 220.000 eura, kojom je renoviran društveni dom u Ščapovcu, odnosno prilagođen prostor potrebama pedagoškog rada s djecom, nabavljena sva potrebna unutarnja oprema i uređen okoliš.

U ovoj pedagoškoj godini u Dječji vrtić Proljeće upisano je 225 djece u 12 odgojnih skupina - 8 vrtićkih i 4 jasličke.

U tijeku su i prijave za program Male škole koja će s radom započeti 1. listopada u Centralnom objektu u Kloštru Ivaniću.

VRTIC2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić