Predstavljeni projekti i održana tribina s građanima

Jučer je u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić- Grad gradonačelnik Javor Bojan Leš organizirao prezentaciju gradskih projekata i javnu tribinu za zainteresirane građane.

Gradonačelnik je uvodno predstavio najveće projekte koji su u tijeku na području Grada, najvažnije planirane projekte, te programe koji se financiraju iz gradskog proračuna.

Uz gradonačelnika i zamjenika Tomislava Cuvaja, za pitanja i raspravu su bili dostupni i pročelnici upravnih odjela, predsjednik gradskog vijeća, te direktori i ravnatelji svih institucija u vlasništvu grada.

Tribina je privukla veći broj građana, među kojima su bili i gradski vijećnici i predstavnici udruga.

Pitanja prisutnih su između ostaloga bila vezana uz mogućnost izgradnje umirovljeničkog doma, organizaciju nastave i sanaciju zgrade Osnovne škole Đure Deželića, kao i o uređenju trga Vladimira Nazora i starog grada.

Također, rasparava se vodila i o kvaliteti zdravstvene zaštite i usluga u Domu zdravlja i hitnoj medicini u Ivanić- Gradu, kanalizaciji i odvodnji na Posavini, te prometnoj povezanosti sa gradom Zagrebom pri čemu je gradonačelnik istaknuo kako su upravo željeznička pruga i naplata cestarine jedni od najvećih problema Grada Ivanić- Grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić