11. braniteljsko hodošašće u Kloštru Ivaniću

Na blagdan Male Gospe jučer su se u Kloštru Ivaniću branitelji iz Domovinskog rata i članovi obitelji poginulih okupili na 11. braniteljskom hodočašću Majci milosrđa.

Predstavnici braniteljskih udruga s područja Otoka Ivanića i Općine Kloštar Ivanić su položili vijenac i upalili svijeće na spomeniku u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Ivaniću: delegacija obitelji poginulih branitelja; načelnik Općine Željko Filipović, predsjednik Općinskog vijeća Kloštar Ivanić Miljenko Majdek i saborski zastupnik Željko Sačić; predstavnici Udruge hrvatskih veterana domovinskog rata HVIDR-a Kloštar Ivanić, Udruge RIS Kutina, Udruge branitelja Općine Križ, Kluba veterana INA, Udruge veterana Domovinskog rata Ivanić-Grad, Zajednice udruga iz Domovinskog rata Ivanić-Grad, vatrogasnih zajednica Općine Kloštar Ivanić i Grada Ivanić-Grada i Lovačke udruge Srndać Kloštar Ivanić.

U protokolu su sudjelovali članovi Povjesne postrojbe Ivanić-Grada, Limena glazba DVD-a Kloštar Ivanić, članice kulturno-umjetničkih društava Kloštar i Obreška i mladež Župe Kloštar Ivanić, a molitvu i misu je predvodio povjerenik za pastoral branitelja Mladen Vidak.

Nakon odavanja počasti u Parku hrvatskih branitelja, sudionici su se u koloni predvođenoj zastavama braniteljskih udruga uputili prema župnoj crkvi, gdje su sudjelovali u procesiji i misnom slavlju.

mimohod 2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić