JOHANESBURGFEST #3

Treće izdanje glazbenog događaja JohannesburgFesta održat će se u subotu 16. rujna u prostoru napuštenog bazena u sklopu Sportskog parka Zelenjak u Ivanić- Gradu.
JohannesburgFest organiziraju domaći entuzijasti skupljeni u udrugu „Veselje“ s ciljem promicanja alternativne glazbe u Ivanić- Gradu, a nastupit će Chui, Kozmodrum, Microslav, slovenski bend Some1else, te domaće snage Quentin.
Ove godine program festivala započinje već oko 12 sati. Preko dana će biti omogućena sjedeća mjesta za cjelodnevno druženje za vrijeme kojeg će biti izloženi radovi studenata Akademije likovnih umjetnosti. Osim toga prisutni će iz prve ruke moći svjedočiti nastajanju novih grafita, a navečer, kad padne mrak, osim bogatog glazbenog programa, predviđena je i vizualna poslastica u obliku pozadinskih projekcija.


Više informacija možete saznati na Facebook stranici JohanesburgFesta.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić