Nataša Svoboda Arnautov ponovo među najboljim odgojno - obrazovnim djelatnicima

Povodom obilježavanja svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja jučer je dodijelilo nagrade najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima.

Kroz javni poziv nagrađeno je 505 istaknutih pojedinaca koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a ove je godine iz škola sa područja Otoka Ivanića nagradu osvojila učiteljica razredne nastave iz OŠ Đure Deželića Nataša Svoboda Arnautov.

Za ovu dodjelu vrednovala su se postignuća ostvarena u razdoblju od 16. lipnja 2022. do 15. lipnja 2023. godine. Bodovi su se mogli prikupiti u više kategorija –  za mentorstvo učenicima, za predavanja, radionice i edukacije, te rad u stručnim vijećima i udrugama. Bodovale su se i objave stručnih članaka te izrada nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja, te općenito unaprjeđenje rada škole i sustava obrazovanja.

Najbolji nastavnici dobili su nagradu u iznosu od 1.327 eura bruto.

ARNAUTOV

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić