34. Kup Mladosti okupio 500 natjecatelja iz cijele Hrvatske

U subotu je u sportskoj dvorani Žeravinec održan 34. Karate kup Mladosti u organizaciji Karate kluba Mladost Ivanić- Grad. U katama i borbama ove je godine nastupilo 490 natjecatelja iz 52 kluba iz cijele Hrvatske.

Domaćini su u ukupnom poretku završili na trećem mjestu s 18 osvojenih medalja: 4 zlatne – 4 srebrne i 10 brončanih, no turnir u Ivanić- Gradu je ujedno bila i prilika da žuti pojasevi po prvi put osjete čari pravog natjecanja i zajedno s ostalim članovima Mladosti brane boje svoga kluba.

Zlatna odličja osvojili su: Karla Ćosić, Jana Haman, Borna Berlan, Klara Huzanić
Srebrna odličja osvojili su: Ita Vajt Šumonja, Zara Kelava, Dina Radošević, Karlo Akalović
Brončana odličja osvojili su: Dea Drnjević, Niko Antičević, Elena Chircovici, Lea Radošević, Nika Horvat, Rina Rukavina, Luka Marenić, Lucija Kožar, Erik Ivić i Antonio Kokić

Na Karate kupu Mladosti nastupili su i mladi članovi Karate kluba KIK Kloštar Ivanić i Križ koji su osvojili dvije srebrne (Paula Vuković i Kai Shvyrov) i tri brončane medalje (Tena Postružin, Korina Komes i Petra Vuković).

karate mladost 2

Parket i tribine dvorane Žeravinec je ispunilo i 60 trenera te brojni roditelji i navijači.
U svečanom dijelu programa nastupile su mlađe kategorije Plesne udruge Magi, a natjecanja je službeno otvorio organizator i predsjednik županijskog karate saveza Krešimir Golubić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić