Paula Novina osigurala Paraolimpijske igre u Parizu

Hrvatska plivačica iz Ivanić- Grada Paula Novina je osigurala nastup na Paraolimpijskim igrama u Parizu ove godine.

Nakon što su Dino Sinovčić i Emma Mečić plasmanima na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu osigurali svoj nastup, World para swiming (WPS) je hrvatskom paraplivanju dodijelio jednu žensku kvotu te je ona odlukom Izvršnog odbora hrvatskog paraplivačkog saveza dodijeljena upravo 20-godišnjoj Pauli Novini.

Novina je sa 17 godina kao najmlađa hrvatska paraolimpijka nastupila na posljednjim paraolimpijskim igrama u Tokiju, a nakon dobivene kvote za Pariz je izjavila kako je zahvalna i sretna što će predstavljati Hrvatsku na najvećem mogućem sportskom natjecanju po drugi puta u karijeri.

Hrvatski parasportaši su za sada izborili 12 kvota u šest parasportova za nastup na Paraolimpijskim igrama, a trenutačno je poznato deset imena koja će braniti hrvatske boje u Parizu.

Do sada Hrvatska je osvojila 26 medalja na ljetnim i dvije medalje na zimskim paraolimpijskim igrama.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić