Margareta Franković dvostruka državna prvakinja

Proteklog vikenda održano je sportsko natjecanje u streljaštvu serijskim revolverom i pištoljem velikog kalibra u prostoru streljane Pampas u Osijeku.
Margareta Franković, članica Streljačke udruge sv. Mihovil Lučko osvojila je dvostruki naslov državne prvakinje uz postavljen novi državni rekord.

Margareta je prvo u subotu u disciplini 25 m velikokalibarski revolver 10+10 hitaca osvojila prvo mjesto sa 179 krugova.
Drugog dana natjecanja po teškim vremenskim uvjetima Margareta Franković je u takozvanoj „kraljevskoj disciplini“ domaćeg programa u velikokalibarskom kratkom oružju, 25 m pištolj ili revolver 15+15 hitaca, osvojila s 286 krugova prvo mjesto u ženskoj konkurenciji.  
Taj rezultat je za tri kruga bio bolji od rezultata prvoga strijelca u muškoj konkurenciji, čime je postavljen i novi državni rekord za ovu disciplinu, a Margareta je time stekla i najviše streljačko zvanje u domaćem programu „nacionalni majstor strijelac“ koje se dodjeljuje jednom i vrijedi doživotno.


Gordan Franković je u disciplini pištolj ostvario 19. mjesto sa 176 krugova, dok je u disciplini pištolj ili revolver ostvario 24. mjesto s ostvarenih 269 krugova.
Ekipa sv. Mihovila Lučko zauzela je četvrto mjesto ekipno u pištoljskoj disciplini, dok su revolverskoj i disciplini i pištolj ili revolver ostvarili prva mjesto.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić